top of page

Je kunt bij Inner Relations terecht voor individuele ademcoaching of bijvoorbeeld een in company workshop over de werking van bewust en effectief ademen. Anneke Fontein is een gecertificeerde ademcoach.

 

Wat is ademcoaching?

Ademcoaching is een vorm van individuele begeleiding, gericht op je adem. Die begeleiding maakt je bewust van de manier waarop jij ademt en hoe je daar sturing aan kunt geven. Je leert veel over het belang en de werking van de adem en oefent adem- en ontspanningstechnieken.

 

Waarom ademcoaching?

Veel  mensen ademen oppervlakkig en gebruiken maar 30% van hun longcapaciteit. Met als gevolg: onvoldoende zuurstof. Je voelt je sneller futloos, krijgt last van hoofdpijn en bent eerder vatbaar voor ziekten. Door je adem te trainen, vergroot je je longcapaciteit. Daardoor verbetert je energieniveau en kun je je makkelijker ontspannen.

 

Ademcoaching is ook geschikt als je last hebt van hyperventilatie of kortademigheid. Of bijvoorbeeld als je last hebt van stress of lichamelijke klachten. Dan kan het helpen om meer effectieve ademtechnieken te leren. Een gezonde adem brengt rust en stabiliteit in je lijf én in je hoofd. 

 

Ademcoaching door Inner Relations

In persoonlijke sessies word je je bewust van de manier waarop jij ademt en leer je hoe je die manier van ademen effectief kunt veranderen. Je oefent de buik-, middenrif- en borstadem en maakt kennis met de verschillen en effecten. Met de geleerde adem- en ontspanningstechnieken kun je thuis aan de slag. Bij regelmatig oefenen ga je al snel het effect voelen.

 

Wil je meer weten over ademcoaching door Inner Relations?

Bel of mail en we verkennen samen de mogelijkheden.

bottom of page